У Києві тимчасово закриють аеропорт "Київ". А всі рейси прийматиме аеропорт "Бориспіль".

Про це повідомляє прес-служба аеропорту "Київ" імені Ігоря Сікорського ("Жуляни").

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що повітряні ворота не будуть приймати і відправляти літаки з 2 по 10 вересня.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Причина тимчасових незручностей - ремонт злітно-посадкової смуги та руліжних доріжок.

На час ремонтних робіт всі рейси прийматиме аеропорт "Бориспіль".

Ремонтні роботи на злітно-посадковій смузі обійдуться у 33 мільйони гривень.

Варто відзначити, що нещодавно аеропорт "Київ" відкрив оновлене крило міжнародного Терміналу А. Термінал розширили для того, щоб в два рази збільшити його пропускну спроможність та зробити аеропорт більш комфортним для пасажирів.

Нагадаємо, що з 24 червня львівський аеропорт імені Данила Галицького відновлює прийом рейсів через старий термінал. Тут готуються до прийому рейсів авіакомпанії "Мотор Січ" сполученням Київ – Львів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", пасажири літака рейсу YE1215 Київ — Батумі багатостраждальної авіакомпанії YanAir заблокували вхід в термінал F в міжнародному аеропорту Бориспіль.

Також портал "Знай.uа" писав, що у львівському міжнародному аеропорту імені Данила Галицького затримали рейси авіакомпанії "Буковина Ейрлайнз" до курортних міст — Хургади і Шарм-ель-Шейха.