В одному з районів Києва знайшли те, що поставило крапку в пошуках маленького киянина, якого шукала вся країна.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"За попередньою інформацією, він був жорстоко вбитий. На даний момент на місці працюють криміналісти. Деталі цієї жахливої події встановлюються", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що хлопчик вийшов з дому близько 20:00 і не повернувся. Його рідні розповіли, що він пішов брати інтерв'ю у перехожих біля будинку.

Нагадаємо, що в українській столиці в суботу, 22 червня, у Дніпровському районі стався смертельний інцидент. Так, на центральному пляжі по вулиці Микільсько-Слобідській потонув чоловік. Тіло загиблого з річки діставали водолази.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 16 червня в Жидачевске відділення поліції надійшло повідомлення від 32-річного мешканця міста Ходорів про те, що його 57-річний батько, який проживає окремо, не виходить на зв'язок, а місцезнаходження його невідоме.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Азовському морі потонула пенсіонерка з Дніпровської області. Жінку витягли на сушу, але у неї вже не билося серце.