Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві 9-річного хлопчика Захара Черевко в Києві. Про це повідомляє прес-служба поліції. 23 червня у Києві в озері Вирлиця у Дарницькому районі знайшли мертвим зниклого 9-річного хлопчика. За попередньою інформацією, дитину спочатку зарізали, а потім втопили у водоймищі.

Очільник поліції Києва Андрій Крищенко розповів дикі факти про вбивство дитини.

Як стало відомо, що підозрюваним виявився старший брат хлопчика - найрідніший... Брату 29 років, він жив окремо від матері, а дитину вбив через "образу".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Після того, як знайшли труп хлопчика в водоймі, підозрюваний дав показання, вказав, як проходило вбивство, куди викинув знаряддя вбивства, водолази потім знайшли його, а також вилучені деякі речі, які мають до цього відношення. Цій особі вже повідомлено про підозру у навмисному вбивстві. Сьогодні слідчий з процесуальним керівником узгодять документи і звернуться до суду для обрання запобіжного заходу", - пояснив Крищенко.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що слідом за Дашею Лук'яненко: у Києві жорстоко розправилися з 9-річним малюком, це якесь божевілля.

Як повідомляв Знай.ua, загибель Даші Лук'яненко підняла десятки тисяч українців.

Також Знай.uа повідомляв, що школяр витяг малюків за крок від прірви, ризикуючи собою.