У Києві на перехрестях встановлять пластикових школярів-манекенів, для того щоб водії знижували швидкість.

Про це повідомляє ТСН.

Ці манекени будуть тільки в двох кольорах. Фігурки будуть надійно припаяні до асфальту, а також будуть оснащені світловідбиваючими стрічками. Установка таких манекеном вдвічі дешевше самого простого лежачого поліцейського.


Ці манекени повинні лякати водіїв, щоб ті знижували швидкість. Такі є у Вінниці, Одесі та кількох селищах навколо Києва.



25 таких фігурок повинні з'явитися у Києві цієї осені. Всі встановлять на нерегульованих перехрестях в районі Сирцю. Манекени обійдуться Києву майже в 20 000 гривень за штуку — це вдвічі більше, ніж було раніше.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що "Викинув посеред дороги": у Києві бидло-маршрутник виділився хамською поведінкою.

Раніше портал писав, що в Дніпрі будуть підвищувати тарифи на проїзд в маршрутах. Але на кожному маршруті ціну встановлять індивідуально.

Також портал "Знай.uа" "Знай.uа" повідомив, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в устілку п'яного водія: більше за кермо не сяде.