Ректор Київського національного університету імені Шевченка Леонід Губерський підписав наказ про скасування призначення екс-заступника глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова на посаду викладача університету.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідний указ ректор університету вирішив підписати після того, як студенти вийшли на масштабну акцію в університеті з вимогою не призначати одного Віктора Януковича Андрія Портнова на посаду викладача.

Текст наказу зачитав представник профспілки студентів вузу, в ньому йдеться, що призначення Портнова на посаду викладача юридичного факультету від 1 березня 2019 року скасовано.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в четвер, 20 червня, під головним корпусом Київського національного університету імені Тараса Шевченка проходить акція протесту проти відновлення екс-заступника глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова на посаді професора кафедри конституційного права юридичного факультету.

Згідно з інформацією, на даний момент до акції долучилося близько тисячі студентів і випускників університету. Вони тримають в руках плакати «Он, Портнов!», «Портнов — пора в Ростов!» і скандують «Немає Портнову в КНУ!».

Нагадаємо, тисячі людей об'єдналися на сидячому протесті в Києві, перші кадри.

Як повідомляв Знай. ua, сотні розлючених українців паралізували Київ, центр стягують поліцію.

Також Знай. ua писав, що Масштабний мітинг під Адміністрацією Зеленського.