Екстравагантний мільйонер і меценат Гарік Корогодський заявив, що має намір брати участь в виборах мера Києва в 2020 році. Про це він написав у Facebook.

Також Корогодський озвучив свої перші кроки після можливого обрання, "Один з найменш популярних – зробити перебування машини в центрі не просто дорогим – дуже дорогим. Так, розумію, що для цього потрібен розвинений міський транспорт. Він теж в пріоритеті. Але першими підуть дорога парковка і обов'язкові великі штрафи. До речі, хто пам'ятає, скільки станцій метро створено за 5 років?" - написав він.

Також стало відомо, що він збирається показати, "що робота мера може бути легкою і веселою", перенести мерію на лівий берег Дніпра і кардинально скоротити штат її співробітників. Про цьому він заявив під час панелі НА на інвестиційному форумі.

"Я зараз отримую громадянство і в суботу полечу в Париж з новим паспортом", - повідомив Корогодський, який має паспорт Ізраїлю, але збирається від нього відмовитися протягом декількох років.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський подарував хворим діткам шанс на життя.

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Рада може "забрати" Зеленського.

Також Знай.иа" писав про те, що Рейтинг "Слуги народу" кардинально змінився перед виборами.