Аналітики платформи OLX розповіли, скільки коштує житло в різних частинах Києва і як змінились ціни з початку року.

Про це повідомляє "Соцпортал"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто зауважити, що вартість однокімнатних квартир в Києві коливається переважно в діапазоні $35 000 - 45 000, двокімнатних - $50 000 - 70 000, а трикімнатні продають за $65 000 - 95 000.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відомо, що найдорожче житло в Печерському районі. За ціною трикімнатної квартири на Печерську можна купити, наприклад, три трикімнатні на Оболоні.

Найбюджетніші варіанти житла в Святошинському та Деснянському районах.

На Троєщині рекордно низькі ціни на трьошки - $41 000 в середньому.

З початку 2019 року ціни на квартири в Києві в середньому виросли: однокімнатні - на 8%, двокімнатні - на 4%, трьохкімнатні - на 2%.

В порівнянні з минулим півріччям найбільше підвищились вартості однокімнатних квартир в Шевченківському (26%), Дніпровському (13%) та Печерському (12%) районах. На такому ж рівні залишилась ціна тільки в Дарницькому.

Нагадаємо, що харківська молодь отримає шанс на забезпечення пільговим житлом від міської влади. Під пільгові кредити програми молодіжної іпотеки виділені п'ять будинків.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", українців попереджають, що з 1 липня надійдуть платіжки про сплату податку на нерухомість. На оплату дадуть 60 днів, хто не встигне сплатити - отримає ще й штраф.

Також портал "Знай.ua" писав, що українці активно орендують житло на літній період. Проте не лише квартири цікавлять громадян.