У понеділок, 17 червня близько 13:30 в правоохоронні органи повідомили про страшну знахідку в лісі Києва. Тіло хлопця знайшли у Дарницькому районі, недалеко від станції метро "Червоний хутір".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Труп повішеного хлопця знайшов чоловік, який гуляв по лісі. Для розгляду на місце прибули правоохоронні органи.

Загиблий був повішений на сорочці, а інший кінець одягу був прив'язаний до гілки дерева. Під час огляду на його тілі побачили татуювання, а поруч з місцем події лежав рюкзак з особистими речами, а також телефон.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правоохоронним органам вдалося встановити особу загиблого. Ним виявився 19-річний студент КНУКІМ. Він перебував у розшуку з 12 червня, так як значився зниклим без вести.

Відомо, що хлопець 2000 року народження пішов з гуртожитку і більше не виходив на зв'язок. Правоохоронці з'ясовують деталі інциденту.

Раніше повідомлялося, в квітні цього року Алла Клишта з шоу Україна має талант пропала безвісти у Німеччині. У третьому сезоні шоу дівчина дивувала публіку трюками з хула-хупами. Вона навіть поставила рекорд України за кількістю одночасно розкручених обручів.

Так, Алла зуміла протримати на собі в розкрученому стані відразу 102 обруча, загальна вага яких склав 20 кілограм. Також дівчина брала участь в аналогічному Україна має талант шоу в Румунії та Німеччини. Після набуття популярності вона стала виступати з німецьким балетом.

Нагадаємо, жорстоке і загадкове вбивство двох іноземних студенток переполошило Харків.

Як повідомляв Знай. ua, студент-стоматолог помер загадковою смертю під час гри у футбол.

Також Знай. ua писав, що друг розповів нові подробиці життя студентки, знайденої мертвою у валізі.