Столична поліція озвучила ймовірну причину нічного вибуху в центрі Києва – на вулиці Тургенєвській.

Відповідний коментар оприлюднений на офіційному сайті Головного управління Національної поліції у Києві.

Наголошується, що вибух прогримів, ймовірно, внаслідок витоку газу в одному з гаражів.

"До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Тургенєвській мешканці будинку почули вибух. За адресою негайно прибули екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативні групи районного та головного управлінь поліції, а також рятувальники. Слідчі провели огляд місця події і встановили, що вибух стався приблизно від витоку газу в одному з гаражів", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В даний час поліцейські опитують власника гаража і встановлюють точну причину вибуху

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 (Порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, На Одещині у двір до чоловіка прилетіла граната

Як раніше повідомляв "Знай.ua", На Донбасі стався страшний обвал шахти зі 119 працівниками

Також Знай.ua" писав про те, що У Дніпрі "замінували" суд.

Правоохоронці з'ясували, що в результаті інциденту потерпілих немає, але було пошкоджено гаражі і знищені три автомобіля.