У Києві шахраї почали працювати за новою схемою. Тепер містян обманюють за допомогою СМС-розсилки на мобільні телефони.

Про це повідомляє інформаційний портал Оbozrevatel.

Вам на мобільний телефон може прийти повідомлення, де шахраї пропонують забрати гроші, це можуть бути різні суми. Також у повідомленні зазначено номер телефону, за яким можна домовитися і забрати гроші.


Щоб не попастися на гачок шахраїв, не варто передзвонювати на цей номер. Адже під час розмови шахраї спробують дізнатися у вас будь-яку інформацію, яку потім можуть використовувати для крадіжки грошей.

Нагадаємо, українців попередили про небезпечну банду, яка наживається на хворих дітях.

Як повідомляв раніше Знай.uа , в Приватбанку зробили важливе поппередження. За результатами перевірок з питань запобігання та протидії корупції у травні Нацбанк застосував до ПриватБанку в якості заходів впливу письмове застереження за неподання на запит спеціально уповноваженого органу інформації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що зовсім скоро банки будуть зобов'язані відшкодувати кошти українцям, якщо шахраї вкрадуть гроші з рахунку.