У четвер, 13 червня, у Києві закрили пішохідно-велосипедний міст, який знаходиться між Хрещатим парком та Володимирською гіркою.

Про це написав Віталій Клічко у своєму Facebook.

Причина — регламентні ремонтні роботи. Очікується, що міст відкриють у п'ятницю ввечері, 14 червня.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Друзі! До завтра ми тимчасово обмежили доступ на пішохідний міст для здійснення там технологічних робіт. Це небхідно, бо вже "влігся" гусасфальт - покриття мосту, відійшла зайва крихта, яку потрібно прибрати та помити і почистити міст, нанести пластикову розмітку. Ми говорили про це раніше, коли люди цікавилися чому багато маленьких камінців. Така технологія використання гусасфальту - зайва крихта відходить через деякий час. Тому працюємо, прибираємо. Вже завтра вдень міст чекатиме на відвідувачів", - написав Кличко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Зараз міст з двох сторін закрили огорожами і туди не можна пройти.

На місці чергує муніципальна охорона. За їх словами, ремонт почнуть ближче до вечора.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилась інформація, що нібито Віталій Кличко вирішив прилучитися до політичної партії "Сила і честь" екс-керівника Служби безпеки України Ігоря Смешка.

Як повідомляв портал Знай.ua, політолог Юрій Романенко прокоментував анонсований проект градоначальника Віталія Кличка щодо будівництва велодоріжок.

Також Знай.ua писав, творці мосту Кличка визнали свої помилки.