В рамках проекту "Лікар у Вашому домі" в Києві кожен бажаючий може обстежитися в наметах, які знаходяться у всіх районах столиці. З 3 до 9 червня обстеження пройшли 1271 людей, а з початку проекту обстеження пройшли 80 682 мешканців столиці.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мешканці Києва можуть безкоштовно отримати консультацію лікаря, перевірити рівень цукру і холестерину в крові, індекс маси тіла, виміряти артеріальний тиск і пройти різні тести на наявність хвороб.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кожен бажаючий може безкоштовно пройти медичне обстеження в наметах з написом "Лікар у Вашому домі".

Медики радять перевіряти своє здоров'я регулярно, навіть якщо ви себе добре відчуваєте.

Варто відзначити, що за результатами обстеження минулого тижня 875 осіб мають надлишкову вагу, у 500 обстежених виявлено підвищений артеріальний тиск, у 159 осіб виявлено високий рівень цукру крові, а у 536 — високий рівень холестерину.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося фото оголошення одній із звичайних харківських лікарень. У ньому говорилося про те, що клініка проводить вакцинацію від грипу. Проте все виявилося не так просто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", медична реформа є найбільш обговорюваною в Україні – вона стартувала в 2018 році і буде впроваджуватися поступово до 2020 року.

Також портал "Знай.uа" писав, що дослідники з Школи остеопатіческой медицини Західній Вірджинії запропонували використовувати ультразвук замість рентгенівського випромінювання для діагностики остеопорозу.