У вівторок, 11 червня, у Києві тимчасово зупинився рух на зеленій гілці метро.

Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену на сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

При цьому відомо, що станцію "Печерська" закрили для пасажирів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

"Увага! Зелена лінія! Станція "Печерська" закрита для пасажирів. Технічна несправність потягу. Потяги ходять від "Червоного хутора" до станції "Дружби народів" і від "Кловській" до "Сирця", – зазначено в повідомленні.

Варто звернути увагу, що станом на 9:20 рух на зеленій гілці відновили.

Нагадаємо, що у Києві, 6 червня, в ранковий час пік, з'явилися проблеми з рухом на "червоній" гілці метрополітену. Відомо, що поїзди зупинялися посеред тунелю, а на станціях з'являлося стовпотворіння.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у метро Харкова відбулася чергова надзвичайна подія, що залишила багато незадоволених громадян. Харків'яни у соціальних мережах написали про те, що інтервал між рухами поїздів в підземці становив до півгодини.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Київському метрополітені у кас утворюються довгі черги через прагнення керівництва перевести всіх пасажирів на безконтактні картки.