Машина служби таксі Uber потрапила в страшну ДТП у Києві.

Про це повідомляє портал "Інформатор".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Аварія сталася в понеділок, 10 червня, приблизно о 04:00 на перехресті вулиць Жилянської та Льва Толстого. Там відбулося зіткнення між легковиками Volkswagen Golf і Skoda Fabia.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Водії і одного, і другого авто повідомили, що їхали на зелений сигнал світлофора.

Стало відомо, що в ДТП машини отримали сильні механічні пошкодження. У Skoda повністю розбита права сторона, а у Volkswagen не вцілів лівий бік. Також у Golf через удар майже вирвало ліве переднє колесо.

На даний момент співробітники правоохоронних органів встановлюють всі деталі і причини аварії.

Нагадаємо, що на вулиці Об'їзній у Львівській області сталося зіткнення вантажівки "ГАЗ" під керуванням 36-річного жителя Буського району з мікроавтобусом "Мерседес Бенц" під керуванням 54-річного жителя Тернополя.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові патрульний автомобіль потрапив у ДТП. Автомобіль патрульних поліцейських прямував по зустрічній смузі руху з увімкненими проблисковими маячками синього кольору і спеціальним звуковим сигналом.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 7 червня, на трасі Київ-Чоп у Рівненській області сталася страшна ДТП - зіткнулися вантажівка, маршрутка з 15 пасажирами і легковий автомобіль.