На Київщині в місті Васильків 2-річна дитина провалилася у каналізаційний люк.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами матері постраждалого, вона гуляла з ним за руку, як несподівано відчула, що дитина падає.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як виявилося, малюк наступив на кришку люка і вона перекинулася. Дитину довелося госпіталізувати.

Співробітники поліції нагадали батькам про небезпеку люків і закликали батьків не давати дітям на них наступати.

Нагадаємо, що у Запорізькій області бійці ДСНС врятували семимісячної дитини. Ліфт застряг між четвертим і шостим поверхами, а всередині нього знаходилися троє людей, однією з яких був дитина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Харківщині на ставку в селі Студенок Ізюмського району сталася трагедія – шестирічна дитина провалилася під лід, врятувати хлопчика не встигли. Чотирирічна дівчинка відразу ж побігла кликати на допомогу, проте коли хлопчика витяли, було вже пізно.

Також портал "Знай.uа" писав, що в поселенні Тоталан, в провінції Малага, дворічний хлопчик упав у неймовірно глибокий колодязь, діаметр якого складає всього 25 сантиметрів. Відомо, що глибина колодязя становить понад 100 метрів.